Technology & Emotions

I samarbeid med Norsk Polyteknisk Forening og NTNU ARTEC arrangerer vi konferansen Technology and Emotions. Konferansen vil utforske kreative, menneskestrategiske tilnærminger til problemløsing som driver innovasjon og adopsjon. Gjennom paneler og interaktive diskusjoner vil vi avdekke og forme nye måter å tenke og kommunisere på. Sammen vil vi utforske det rike skjæringspunktet mellom vitenskap, teknologi, kunst og kultur.
 
På denne unike en-dagskonferansen vil vi kartlegge kursen fremover for å lykkes i den digitale tidsalderen. Bli med oss ​​for å få innsikt fra internasjonale eksperter, kreative og entreprenører til cutting edge FoU, tverrfaglig praksis og praktiske verktøy for implementering. Oppdag nye tiltak, finansieringskilder og muligheter for samarbeid. Lær mer om hvilken rolle du og din organisasjon kan spille i den fjerde industrielle revolusjonen. Kom nysgjerrig. Legg igjen inspirasjon.

Se programmet for konferansen her: https://www.techem.live

Under konferansen vil det også bli utstilte verk av kunstnerne Anna DumitriuGregory Lasserre & Anais met den AncxtKasia Molga og Paul Friedlander.

Som et avsluttende arrangement for konferansen vil vi arrangere Art Science & Cocktail - et sosialt event hvor vitenskapelig påfyll og kunstneriske inspirasjoner serveres med en utsøkt cocktail-opplevelse.

Konferansen foregår på Sentralen i Oslo
7.november

Vi tilbyr spesialrabatt for kunstnere!
Meld deg på her: https://polyteknisk.hoopla.no/sales/tech_and_emotions

Samarbeidspartnere